Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с

...
  Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с
Коментари Харесай

Румен Петков се срещна с Н. пр. проф. Хасан Бармауи, почетен консул на кралство Йордания в България

 
Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков се срещна с Н. прочие проф. Хасан Бармауи, почетен консул на кралство Йордания в България. На срещата, с изключение на новия кабинет на Йордания, който постави клетва в края на предходната година, тематика на диалог бе и актуалната обстановка в подтекста на COVID-19. Проф. Бармауи сподели, че жертвите на ковид в Йордания са към 4000, страната е получила към този момент първата пратка от 200 000 ваксини. Предприетите ограничения против пандемията са дали резултат, тъй като за болните от COVID-19 са построени специфични лечебни заведения и по този начин системата на опазването на здравето в арабската страна е съхранена, уточни той и добави, че от февруари се чака деен туристически сезон.
 Румен Петков: На хората, които се снимат с Борисов, ще кажа: Той ви ограбва (ВИДЕО) Румен Петков: На хората, които се снимат с Борисов, ще кажа: Той ви ограбва (ВИДЕО)
Борисов е регулировчик на гибелта в България. Той не се гаври единствено със здравния си министър. На хората, които се снимат с Борисов, ще к...
Петков и проф. Бармауи разговаряха и за взаимоотношенията сред Политическа партия АБВ и йорданската парламентарно показана партия „ Послане “. Между двете политически сили бе подписано съглашение за съдействие – събитие, което се случи за първи път със страна от Европейски Съюз. Двамата разискаха опцията делегация от България, която включва ректори на Висши образователни заведения, да посети кралство Йордания. В срещата взе участие и Анастас Терзобалиев, консултант по връзките с арабските страни.

Междувременно Политическа партия АБВ изпрати приветствен адрес на новия министър-председател на кралство Йордания Бишер Хасауне. Партията поздрави също и министъра, който оглави йорданското здравно ведомство – доктор Назер Обайдат, получил образованието си в Пловдивския медицински университет.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР